POHVALA - Infantino: Mundijal u Rusiji najbolji ikada, hvala Putinu

Autor:

Sport

13.07.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u Rusiji najbolje je organizovano u istoriji, izjavio je danas predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Ðani Infantino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pre par godina sam govorio da će ovo biti najbolji Svetski kup ikada. Danas to mogu reći, sa više uverenja ... To je najbolji Mundijal u istoriji. Za to bih, pre svega, voleo da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji Svetskog prvenstva  - rekao je Infantino na konferenciji za medije u Moskvi.

Prvi čovek FIFA posebno se zahvalio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ruskom narodu.

- Velika zahvalnost Vladi Rusije, predsedniku Putinu, organizacionom odboru, Fudbalskom savezu Rusije, ruskom narodu i svim volontertima koji su bili sigurni da će ovo Svetsko prvenstvo biti najbolje.


On je objasnio i da je Mundijal promenio celokupnu sliku o Rusiji kao zemlji.


- Svetsko prvenstvo je promenilo percepciju sveta prema Rusiji. Mislim da su svi koji su ovde neko vreme otkrili zemlju dobrodošlicu - zaključio je Infantino.


Svetsko prvenstvo u Rusiji završava se u nedelju kada će se u finalu u Moskvi sastati Francuska i Hrvatska na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading