BORJAN: Dobro smo igrali, mora bolje

Autor:

Sport

11.07.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan bio je na visini zadatka u Rigi ali njegove kolege na drugoj strani terena nisu.

Milan Borjan

Crvena zvezda se vraća iz Letonije sa nerešenim rezultatom bez datog i primljenog gola, što znači da će odluka o plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pasti u Beogradu.

Golman šampiona Srbije kazao je da je falio gol i da u revanšu pobeda ne sme da se dovodi u pitanje.

- Držali smo loptu i kontrolisali igru, ali falila je ta završnica. Oni su šanse stvorili na naše sitne greške. Bože moj, idemo dalje, treba da dobijemo na "Marakani" - rekao je Borjan.

- Cela ekipa je sačuvala mrežu, nema pojedinaca ovde i nikada ih nije ni bilo. Svi smo igrali dobro, borili smo se, falio je gol za pobedu... Mislim da smo odigrali dobro, ali mora to još mnogo bolje - poručuje Borjan.

Posle remija bez golova u Rigi golman crveno-belih ne dovodi u pitanje plasman u drugo kolo.

- Mi smo došli po pobedu, kao što svaku utakmicu idemo na pobedu. Nismo je ostvarili, sada moramo pred našim navijačima to da uradimo da bismo prošli dalje - rekao je golman Crvene zvezde.

Spartaks se pokazao u dobrom svetlu, a Borjan otkriva da su postojale još neke objektivne okolnosti zbog kojih je ekipa odigrala ispod željenog nivoa.

- Nije čvrst rival. Teren je malo uži i bio je suv, kada budemo igrali na bržem terenu biće to bolje. Još uvek se uigravamo, odbrambeno smo pokazali da smo čvrsti, ne primamo lako golove. Fali završnica, ali to je fudbal, nastavljamo dalje - zaključuje Borjan.


Revanš utakmica između Crvene zvezde i Spartaksa igra se 17. jula na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading