(FOTO) Englez zabio Hrvatima pre početka meča: NIVES CELZIJUS "OTKIDA" NA OVOG IGRAČA "GORDOG ALBIONA"!

Autor:

Sport

11.07.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata hrvatska pevačica i glumica Nives Celzijus (36) pružila je podršku svojoj reprezentaciji uoči polufinalnog duela sa Englezima, ali i otvoreno priznala koji igrač iz protivničkog tabora joj se baš dopada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ruben Loftus-Čik (desno) je po ukusu seksi Nives

Nives je otvoreno rekla da smatra Rubena Loftusa-Čika (22) za najzgodnijeg na Mundijalu, iako je poručila da je mlad za nju, kaže da je zbog njega pratila Engleze celim tokom šampionata.

 

O nogometu, vatrenima i mom novom decku ? @thesun #interview #thesun #wag #croatia

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Jul 5, 2018 at 7:18am PDT

- Uživam dok gledam Englesku. Primetila sam Rubena  još pre početka prvenstva i bila je to ljubav na prvi pogled i zato sam odlučila da će Engleska biti moj favorit - izjavila je nedavno za britanski "San" Nives.

- On je najslađi igrač na prvenstvu, jedina mana mu je što je premlad. Radim na tome da nađem nekog zgodnog, duhovitog i pametnog dečka sportistu - rekla je Nives.

 

Hola papitos!!! Vamos!!! ?? #croatia #worldcup #vatrenozavatrene #samovatreno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Jun 26, 2018 at 10:01am PDT

Ona je pred duel osmine finala Hrvatske i Danske pružila podršku "vatrenima" sa jednim video-snimkom u kome je do izražaja došlo njeno bujno poprsje.

Nives je dodala da se nadala okršaju Engleske i Hrvatske u finalu prvenstva, želja joj se zamalo ispunila, ali barem će neko od njih igrati u nedelju u finalnoj borbi na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading