Zvezda odradil atrening - Stojković za Republiku.rs: Jedva čekamo da počne meč

Autor:

Sport

10.07.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su, na stadionu letonske Rige, trening pred prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Crveno-beli će, u sredu od 18 sati, igrati protiv letonskog Spartaksa iz Jurmale u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zagrevanje, brza dodavanja na dvadeset metara, igranje na dva gola dvaput po osam minuta i dobro raspoloženje obeležili su poslednju šansu za privikavanje na teren, pred početak kvalifkacija za LŠ.

Novajlije još uvek nisu u željenoj formi, što je na konferenciji pred trening potvrdio i trener Zvezde Vladan Milojević. 

 
RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković

To se primećivalo kod Ebisilija jer se na treningu brzo umorio, ali je jasno i da ima tehniku da dobrom varkom telom izbaci protivnika iz igre. 

S druge strane, Stojiljković se dobro ubacivao u sredinu i pokazao agresivnost i želju da se nametne. Joveljić se nije libio da oproba šut sa distance, a čini se da se i Ben snalazi u Milojevićevom sistemu.

-  Jedva čekamo da meč počne, spremni smo i željni utakmica. Odradili smo trening na stadionu gde ćemo igrati i mogu reći da je teren u lošem stanju. Domaćini su rekli da će to popraviti do početka meča. Prošetali smo gradom, svidela nam se Riga i nadam se da ćemo odatle nositi lepe uspomene pre svega sa utakmice - rekao je za Republiku.rs Filip Stojković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading