JURIŠ na Spartaks!

Sport

11.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U senci polufinalnih mečeva na Svetskom prvenstvu u Rusiji fudbaleri Crvene zvezde započeće bitku protiv Spartaksa iz Jirmale večeras (18.00, Arena sport 1) u letonskoj prestonici Rigi u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Beograđani su apsolutni favoriti i daće sve od sebe da već u prvom duelu overe plasman u narednu rundu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

RAZLIKA OČIGLEDNA

Novajlija na mestu štopera australijski državljanin Miloš Degenek, koji je došao kao zamena za Damijana le Taleka, veruje u trijumf u Rigi.

- Očekujem od ekipe da će dati maksimum, svi smo spremni za večerašnji meč. U Letoniju smo došli da pobedimo i onda da ponovimo uspeh u Beogradu 17. jula. Gledali smo Spartaks i ne treba nikoga potceniti, dobra su ekipa, ali mislim da smo mi kvalitetniji. Atmosfera je odlična, svi jedva čekamo da počne - rekao je učesnik Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Republika
Vladan Milojević

LETONCI ZA UIGRAVANJE

Novi Zvezdin napadač Nikola Stoiljković, nakon odlaska Aleksandra Pešića u Saudijsku Arabiju, imaće ulogu prvog špica crveno-belih.

- Verujem u pobedu i mirniji revanš na Marakani. Spartaks je čvrsta ekipa i zato ćemo biti maksimalno oprezni i fokusirani. Očekujem da se još bolje uigramo za sve ono što nas tek čeka u dugoj sezoni. Odlično se osećam i potpuno sam spreman za debi u Zvezdinom dresu - istakao je bivši golgeter Brage.

SREDA

Astana - Sutjeska 16.00

Spartaks - C. zvezda 18.00
Suduva - APOEL 18.00
Trnava - Zrinjski 18.00
Kukeši - Valeta 19.00
Ludogorec - Krusejders 19.00
Olimpija - Karabag 20.00
Valur - Rozenborg 22.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading