Nišlije optimisti pred evropske mečeve

Autor:

Sport

10.07.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović rekao je da je optimista pred meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između niškog tima i malteške Gzire junajted i ponovio da je Nenad Lalatović postavio visoke standarde.

RepublikaFoto: instagram.com/ fkradnickinis
Stadion "Čair"

- Neće nam biti lako, oni su tim prepun internacionalaca, a ekipe sa Malte odavno ne predstavljaju "topovsko meso" u evropskim kvalifikacija. Mi ih maksimalno poštujemo, ali ja smatram da će u ovom dvomeču sve zavisiti od nas. Iako su oni uigraniji, mi smo kvalitetniji i pokušaćemo da ih pobedimo u prvom susretu, kako bi što rasterećeniji otputovali na revanš - rekao je Jovanović za klupski sajt.

On je rekao da ga raduju "redovi ispred biletarnice", jer je ocenio da je "to najbolji znak da smo u prethodnom periodu radili dobro kao klub".


- Zaslužili smo veliku podršku koju ćemo u četvrtak imati sa tribina - rekao je on.

Jovanović je ponovio da su rezultati Radničkog na pripremama u Sloveniji pokazatelj da klub ide dobrim putem.

- Izuzetno sam zadovoljan radom trenera Lalatovića. Rezultati utakmica koje smo odigrali govore nam da idemo pravim putem, a ja mogu da kažem da će ljubitelji fudbala u Nišu od sledeće sezone moći da vide jedan novi Radnički, jer će se sama igra ekipe dosta razlikovati u odnosu na prethodne godine.

Naš šef struke je dosta zahtevan, odlično radi, veoma smo zadovoljni načinom igre koji forsira. Lalatović traži visok presing tokom većeg dela utakmice. Igrači su dobro prihvatili zadatke i ne sumnjam da ćemo biti dobri već od prve takmičarske utakmice u četvrtak - rekao je sportski direktor Nišlija.

Malteški tim slavio je protiv Santa Hulije u preliminarnoj rundi kvalifikacija ukupnim rezultatom 4:1, a prvi meč izmedju Radničkog i Gzire igraće se u četvrtak od 21.00 na stadionu Čair u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading