U iščekivanju selektora, Španci dobili novog sportskog direktora

Autor:

Sport

09.07.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle debakla na Svetskom prvenstvu u Rusiji španska selekcija će sigurno imati novog selektora, a u njegovom izboru će dosta uticati novi sportski direktor "crvene furije" Hose Francisko Molina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Španije

Nekadašnji golman Atletika iz Madrida, Deportiva, Levantea i Albasetea Hose Molina će biti novi sporski direktor. Španska fudbalska federacija je dala poverenje čoveku koji nije imao zavidno trenersko iskustvo jer je vodio u Primeri samo Viljareal, a radio je i u Hong Kongu, Indiji i Meksiku.

Španski mediji pišu da je najveći faktor u potpisivanju Moline bilo to što je on odličan prijatelj predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubialesa sa kojim je igrao u Levanteu. Molina je inače nastupio i devet puta za špansku reprezentaciju, a bio je na dva evropska i jednom svetskom prvenstvu. 

Prvi zadatak Moline će da bude da učestvuje u odabiru novog selektora, a Španci pišu da su za tu poziciju najozbiljniji kandidati Luis Enrike, Kike Sančes Flores i Mićel.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading