Poruka Smolovu posle promašenog penala: BOG ĆE MU SUDITI!

Autor:

Sport

08.07.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je imala veliku priliku da prođe do polufinala Mundijala koji je sama organizovala, ali su pali u penal-seriji protiv Hrvatske. Jedan od jedanaesteraca promašio je Fjodor Smolov za domaćina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rusi pali sa bele tačke

Svi njega krive zbog traljavo izvedenog penala, a među brojnim komentarima izdvojio se onaj od bivšeg reprezentativca Ruslana Nigmatulina.

- Govorio sam o ovome i odmah posle utakmice. Nemam ništa više da kažem, ali dodaću da je Bog njegov sudija. Pretpostavljam da će sada postati "žrtveni jarac". Ja sam bivši fudbaler i ne bih želeo da padne, ali ću mu poručiti: ''Feđa, pogrešio si''. Izvođenje penala je jedna velika odgovornost - istakao je Nigmatulin za ''Sport Ekspres''.

On ipak smatra da će Smolov imati priluiku da u narednoj sezoni pokaže koliko vredi.

- Nastaviće karijeru u Krasnodaru, neće se nigde izgubiti. Fudbal je takav, danas si heroj, sutra si već anti-junak. S jedne strane želim da ga podržim, a s druge i da ga podstaknem da u potpunosti razume svoju odgovornost zbog svega što se sada dešava i šta je zapravo uradio.

Nadam se da će uložiti dodatni napor da povrati poverenje navijača. Od ljubavi do mržnje je samo jedan korak i neki mali neodgovorni čin može da uništi taj odnos. Sada će mu promašaj iz penala biti pamćen na svim stadionima - zaključio je Nigmatulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading