Otac Mesuta Ozila savetuje sina: VREME JE DA NAPUSTIŠ REPREZENTACIJU!

Autor:

Sport

08.07.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nemačkog fudbalera Mesuta Ozila, Mustafa, izjavio je da ga boli što je njegov sin bio žrtveni jarac za neuspeh "pancera" na Mundijalu i da je vreme da kaže zbogom reprezentaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ozil bio na udaru nemačke javnosti

Uvrede su, prema rečima starijeg Ozila počele i pre samog Svetskog prvenstva, a nakon eliminacije "pancera" sa Mundijala sve je postalo dramatičnije. Posle meča sa Južnom Korejom (kojim je Nemačka i zvanično završila učešće na Svetskom prvenstvu) Mesut Ozil se verbalno sukobio sa navijačima. Jedan od problema pred start SP-a bila je i njegova zajednička fotografija sa turskim predsednikom Tajipom Erdoganom.

- Da sam na njegovom mestu, rekao bih "To je to, dosta od mene" i otišao bih iz reprezentacije. Nije mi jasno zašto mu navijači zvižde i vređaju ga. On igra za selekciju Nemačke već devet godina, osvojio je sa njom i šampionat sveta, nije u redu da mu ovako vraćaju. Stalno ga nazivaju žrtvenim jarcem. Kad reprezentacija dobije, svi su zaslužni, kada izgubi - Mesut je kriv. Mislim da je vreme da ode - rekao je otac iskusnog veziste za nemački "Bild".

Nije još uvek jasna budućnost Ozila u nemačkom dresu, a on je do sada odigrao 92 utakmice za "elf" od 2009. godine i za to vreme postigao 23 gola u dresu sa nacionalnim grbom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading