Mbape vodi Francuze do svetskog trona!

Autor:

Sport

06.07.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminacione utakmice u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva u Rusiji su pokazale dosta neizvesnosti i ujednačenost ekipa. Produžeci i penali su očekivana pojava u završnici Mundijala jer je kvalitet koncentrisan i slobodno mogu reći da nema izrazitih favorita, ali ni autsajdera.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela

- Mečevi su uglavnom na nož, tvrdi i čvrsti, jer je ulog suviše veliki da bi ekipe rizikovale nekom ultraofanzivnom igrom. Francuska mi kao tim deluje da je za nijansu ispred drugih i dajem im najveće šanse da po drugi put postanu šampioni sveta iako su u mnogo jačem delu kostura. Posebno me oduševio Kilijan Mbape, koji ima sve predispozicije da u skorijoj budućnosti bude najdominantniji fudbaler na planeti.

- Hrvatska je možda i najprijatnije iznenađenje turnira ako se to uopšte može reći za reprezentaciju sa tako velikim brojem vrhunskih tehničara, koji igraju u najjačim evropskim klubovima. Pre vidim naše komšije u finalu nego Engleze, koji su podmladili ekipu, ali ipak nisu još uvek dostigli nivo Hrvata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading