Za svaku pohvalu: Grizman nije slavio gol zbog poštovanja prema Urugvajcima

Autor:

Sport

06.07.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač Antoan Grizman još jednom je istakao oduševljenje Urugvajem i njegovim narodom, posle trijumfa u četvrtfinalu Mondijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Sjajni napadač je predvodio Trikolore do trijumfa nad Urusima u Nižnjem Novgorodu golom i asistencijom, zbog čega je proglašen igračem utakmice.

- Urugvaj je veoma težak rival, podseća me na moj Atletiko. Svako radi vredno i u napadu i u odbrani. Zadovoljstvo je gledati tako nešto. Volim urugvajsku kulturu, urugvajski narod. Veoma ih poštujem -kazao je Grizman.

Zanimljivo je bilo i da Grizman (27) nije proslavio pogodak, a posle utakmice je otkrio i razlog toga.

- Nisam slavio zato što sam imao veliku podršku jednog Urugvajca na startu profesionalne karijere. On me je naučio svemu dobrom i lošem u fudbalu, zbog toga izuzetno poštujem Urugvaj - poručio je Grizman, ne želevši da otkrije o kome je reč, i dodao:

- Takođe, igrao sam protiv dobrih prijatelja (Dijego Godin i Hose Himenes saigrači u Atletiku) i smatram normalnim to što nisam slavio.

Francuzi u polufinalu igraju protiv pobednika meča između Brazila i Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading