Upao u gadan škripac: Bivšem igraču Crvene zvezde preti robija u S. Arabiji!

Autor:

Sport

06.07.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Džon Ruiz prolazi kroz pravu dramu u Saudijskoj Arabiji, gde ga čeka suđenje zbog verbalnog nasilja koje je izvršio nad svojom suprugom.

RepublikaFoto: sd-crvenazvezda.net
Ruiz iz perioda dok je bio u Zvezdi

Kostarikanac je proveo 12 meseci u Zvezdi, za to vreme se nije baš najbolje snašao, pa je prešao u klub El Fejha iz Saudijske Arabije.

Ipak, tamo se nije snašao, već su počeli još veći problemi. Sada kada je poželeo da napusti Saudijsku Arabiju, to ne može da učini. Razlog je verbalno nasilje nad suprugom koja ga je prijavila. List "La Nasion" piše da je Ruizu zbog toga zabranjeno da napusti zemlju i da mora da se pojavi na sudu 6. jula. Takođe, zabranjeno mu je da komunicira sa suprugom i svedocima.

On je u braku sa Arijas Vikez sa kojom ima dvoje dece, a ukoliko se dokaže njegova krivica na sudu za ovaj prekršaj ga očekuje od šest meseci do dve godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading