Barsa u centru skandala: KLUB KUPIO JETRU ZA ABIDALA NA CRNOM TRŽIŠTU!

Autor:

Sport

04.07.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski "El Konfidencial" preneo je informaciju da je FK Barselona kupila jetru za transplantaciju za njihovog igrača Erika Abidala na crno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Abidalova priča tema dana u Španiji

Državna policija je objavila sadržinu četiri presretnuta razgovora bivšeg predsednika katalonskog kluba Sandra Roselja, koji je ugovarao kupovinu sa drugom stranom.

U tim razgovorima se spominje da je jetra za Abidala, defanzivca koji je igrao za Barselonu, a početkom juna je počeo da obavlja funkciju tehničkog sekretara, nabavljena nelegalnim putem.

Priča koja je poznata svima je ona po kojoj je fudbalerov rođak Žerar dobrovoljno donirao jetru, pošto je Abidalu bio neophodan novi organ, pošto mu se vratio tumor koji je prethodno bio hirurški odstranjen.

Sam Abidal se pri povratku na teren pre pet godina, a posle 13 meseci van terena, zahvalio svom rođaku rekavši da bez njega "ne bi stajao tu". Francuz je bio igrač Barselone od 2007. do 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading