HARAKIRI: Ceo svet plače za Japancima

Autor:

Sport

04.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga sa Rostov arene prelila se na ceo svet!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Japanac plače posle poraza od Belgije

Kada je Čadli postigao gol na isteku 94. minuta i doneo Belgiji pobedu od 3:2 protiv Japana, koji je ispustio prednost od 2:0 i za desetak sekundi ostao i bez produžetaka, hrabri "samuraji" su kao pokošeni popadali po terenu. Suze niko nije mogao da sakrije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najvredniji na SP: Japanci čistili tribine

To što su su Japanci kao kamikaze krenuli svi u napad, po pobedu i pre produžeta i penala, pobralo je sve simpatije. Kapa im je skinuta jer su u želji da dođu do pobede vredne četvrtfinala i najvećeg uspeha u istoriji izvršili samoubistvo dostojno pravog harakirija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

- Tragedija. Uništeni smo i razočarani, ali moramo da prihvatimo čak i ovakav poraz - rekao je posle meča selektor Japana Akira Nišino, čiji su momci oduševili planetu do te mere da niko meč nije komentarisao kao pobedu Belgije.

- Strašno, naivno su primili gol na isteku meča. Moje srce je uz Japan, tako se voli i igra fudbal za svoju zemlju. Svi ostali, učite od Japanaca. Kultura, civilizacija, čist i pravi fudbal, jednostavno, bravo, Japan - samo su neke od poruka upućenih "samurajima".

Na njihovu nesreću, to je samo dobra satisfakcija da nastave vredno da rade, dok će "đavoli" na megdan Brazilu u četvrtfinalu 6. jula u Kazanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading