Ruski političar napravio vatrenu uvertiru: HRVATI RATOVALI PROTIV NAS I SRBA, DOBIĆEMO IH 1:0!

Autor:

Sport

03.07.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski političar Vladimir Žirinovski je izjavio pred duel 1/4-finala Svetskog prvenstva u fudbalu sa Hrvatskom da ovaj meč ima veliki značaj i za njega lično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rusi u prilici da ispišu istoriju protiv Hrvata

Rusija i Hrvatska suočiće se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva,  u subotu od 20 časova, a lider Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski dao je zapaljivu izjavu uoči ovog susreta.

Nekadašnji zamenik predsednika ruske Dume (parlament) i član Saveta Evrope ne može da dočeka start ovog duela.

- Nadam se da ćemo se obradovati 7. jula. Utakmica sa Hrvatima će se odigrati u Sočiju koji već sad slavi. To će biti pobeda. Hrvati treba da se smire. Oni su ratovali protiv nas, protiv Srba, osećaju svoju krivicu. Slažem se da je to sport, ali oni se sećaju svoje prošlosti. Biće im neprijatno. Hrvatska će izgubiti sa 0:1 - rekao je Žirinovski televiziji „Rusija 1“.

Rusi bi u slučaju prolaza u polufinale napisali istoriju domaćeg fudbala, pošto nikada do sada nisu dogurali ovako daleko na najvećem planetarnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading