Savo Milošević: SMS nije umišljena zvezda

Autor:

Sport

02.07.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević govorio je Sergeju Milinković Saviću kao i tome da je rano da se pojedini igrači oproste od dresa sa nacionalnim grbom.

RepublikaFoto: fss.rs
Savo Milošević

On u izjavi za "Informer" objašnjava da su bila nerealno velika očekivanja od igrača Lacija i da je visoki vezista sa 23 godine još veoma mlad.

- Nijednog trenutka se Sergej nije ponašao kao umišljena zvezda. Mnogo vremena sam proveo sa svim reprezentativcima, uključujući i njega. Mogu samo da kažem da se sjajno ponašao. Poslušao je svaku zamisao selektora Mladena Krstajića, bio je deo grupe i stavljao se u službu tima. Ne zaboravite koliko on ima godina i koliko utakmica za reprezentaciju. Možda se od njega previše očekivalo - kaže Milošević.

Danima su svi iz tabora reprezentacije akcenat stavljali na to koliko je zapravo u nacionalnom timu dobra atmosfera i kako svi igrači deluju kao grupa. Međutim, nakon utakmice sa Brazilom i eliminacije "orlova" sa Mundijala, u javnost su počele da cure informacije o klanovima u svlačionici. 

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Posebnu sumnju bacila je činjenica da na terenu protiv "karioka" potpuno neočekivano nije bilo Branislava Ivanovića, Duška Tošića i Luke Milivojevića. Milošević uverava da je sve u najboljem redu.

- Prvo, ne volim da pričam o pojedincima, jer smo zaista hteli da stavimo akcenat na ceo tim. I ranije se dešavalo da imamo dobre pojedince, ali ne uradimo ništa. Nije mi poznato da je bilo ikakvih svađa, a to ko je igrao - odlučio je selektor. Nikad u životu nisam čuo nekog igrača da pita zašto je u timu. A čim neki nije, odmah se čudi zašto ga nema. Valjda je selektor birao ko mu najviše odgovara zbog taktike - ističe Milošević.

Nekoliko reprezentativaca najavilo je povlačenje iz reprezentacije, ali deluje da u Savezu te izjave još ne shvataju ozbiljno.

- Izjave posle utakmica ili u trenutku kad smo eliminisani sa Mundijala bile su nabijene emocijama i više služe medijima zbog tiraža. Tada su glave još bile vruće i normalno je u tim trenucima reći nešto što možda nije do kraja promišljeno. Sa svakim igračem biće obavljen razgovor. Kao ozbiljan savez, u dogovoru sa predsednikom Slavišom Kokezom, cilj nam je da zadržimo svakog ko može još da pruži - podvlači Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading