Maradona tužan napušta Rusiju: OPET OSTADOSMO PRAZNIH ŠAKA!

Autor:

Sport

01.07.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Dijego Armando Maradona u analizi učinka Argentine na Mundijalu igru "gaučosa" opisao je kao "hroniku najavljene smrti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona duboko nezadovoljan izdanjima Argentine

- Još jedno Svetsko prvenstvo je za nas prošlo, ne ostavivši nam ništa - naveo je Maradona u televizijskom intervjuu koji je preneo i list "Klarin".

Govoreći o porazu argentinskih fudbalera u utakmici osmine finala sa Francuskom (3:4), Maradona je rekao da kao da je došao u bioskop pre nego na utakmicu, zato što je došao da pogleda "hroniku najavljene smrti",

Naglasio je da jedna od najvećih slabosti tima Horhea Sampaolija nedostatak klasičnog centarfora, prenosi RTS.

- Videlo se iz formacije da su Pavon, Mesi i Di Marija morali da idu napred, što je ostavljalo mnogo prostora protivniku. Oni mogu da pripremaju šanse, ali nisu klasični napadači - rekao je Maradona.

Prema njegovim rečima, "gaučosi" su u utakmici osmine finala protiv Francuske ostavili mnogo prostora Kilijanu Mbapeu, koga je slavni argentinski fudbaler uporedio sa Klaudijom Kaniđom iz njegovih mlađih dana.

Maradona smatra i da bez Lionela Mesija Argentina više nije tim.

- Nema više ništa da se spase, još jedan Mundijal je prošao koji nas je ostavio praznih šaka - zaključio je Maradona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading