Sampaoli odbio da podnese ostavku!

Autor:

Sport

30.06.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli odbio je da podnese ostavku posle eliminacije "gaučosa" od Francuske u osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sampaoli ostaje selektor Argentine

Argentina, koja je pre četiri godine bila vicešampion sveta, ispala je u osmini finala ovogodišnjeg Mundijala.

- Ovo je veoma bolno, pogotovo jer su moji igrači dali sve od sebe. Bila je veoma teška utakmica... Nismo ostvarili svoj cilj u Rusiji. Tužan sam i frustriran, ali mislim da je to sasvim normalno - rekao je Sampaoli i dodao da odluku o svojoj budućnosti neće donositi danas.

Argentinski mediji navode da su se od nacionalnog tima oprostili Havijer Maskerano i Lukas Bilja. Međutim, Sampaoli je odbio da podnese ostavku.

On ima ugovor sa FS Argentine do 30. juna 2022. godine. Argentinski mediji tvrde da Sampaoli ne želi da podnese ostavku, već hoće da bude smenjen da bi dobio obeštećenje.

On je vodio Argentinu na 15 zvaničnih utakmica i ima sedam pobeda, četiri remija i četiri poraza uz gol razliku 27:21. Sampaoli je na svih 15 mečeva izveo 15 različitih startnih postava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading