Mesijeva labudova pesma: "TRIKOLORI" PREKINULI SNOVE ARGENTINSKOG ASA O "BOGINJI"

Autor:

Sport

30.06.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leo Mesi je još jedan Mundijal završio bez titule i bez zvanične potvrde da je najveći svih vremena u fudbalskoj istoriji Argentine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi nije uspeo da se izjednači sa Maradonom

Ovo je za argentinskog asa, igrača koji je promenio tok fudbalske istorije, četvrto Svetsko prvenstvo, a u Kataru 2022. imaće 35 godina i biti, u najboljem slučaju, na zalasku karijere.

Mesi je, nedavno, rekao da će se do kraja boriti za "Zlatnu boginju", ali drugo je pitanje koliko je to realno...

Na prvom predstavljanju, u Nemačkoj 2006. godine, sa Argentinom je stigao do četvrfinala, gde je domaćin Njemačka bila srećnija nakon penal ruleta. Nemci su i na naredna dva šampionata zaustavili njegove i snove 40 miliona Argentinaca.

U Južnoj Africi je to bilo brutalno, takođe u četvrtfinalu - 4:0, u Brazilu srećno i to u finalu - 1:0, u produžecima.

Nakon Nemačke, Francuska je rastužila Mesija i, po svemu sudeći, sprečila ga da karijeru za pamćenje i o kojoj će se pričati dok je fudbala, završi osvajanjem najvažnijeg trofeja.

Za Argentinu je debitovao još 2005. godine, odigrao je 128 utakmica i postigao 65 pogodaka. Protiv Francuske nije uspeo da se upiše u strelce, ali je imao dve asistencije.

Na društvenim mrežama mnogi veruju da je Mesi odigrao svoje poslednje Svetsko prvenstvo, poručuju mu da je najveći u istoriji i bez osvojenog naslova svetskog prvaka, a on se još nije oglasio nakon ispadanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading