Eibar traži 20 miliona za Dmitrovića!

Autor:

Sport

30.06.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativni golman Marko Dmitrović vrlo verovatno će promeniti sredinu ovog leta i razdužiti opremu Eibara. Ipak, njegov dosadašnji klub će pokušati da to dobro naplati...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dmitrović će naplaitit dobre odbrane iz Eibara

Madridski list "As" prenosi informaciju da će Dmitrović biti slobodan da promeni sredinu samo u slučaju dobre ponude, a navodno Eibar ni ne pomišlja da ga pusti za manje od 20 miliona evra.

Ističe se da je Dmitrović dobrim igrama privukao pažnju na sebe od strane mnogih klubova i da bi i u slučaju njegovog odlaska Eibar bio dobro pokriven na toj poziciji jer bi Dmitrovića nasledili Joel Rodrigez i Asijer Rijesgo.

Eibar je imao ideju da zadrži Dmitrovića po svaku cenu, ali pošto su se pojavili zainteresovani klubovi razmišljanje im se promenilo i sada su spremni na pregovore.

Ekipa sa stadiona "Ipurua" retko kada ima priliku da inkasira neki veći novac od prodaje igrača, pa sada žele da iskoriste jedinstvenu priliku i zatim dovedu kvalitetna pojačanja od prodaje našeg reprezentativnog golmana.

Navodno su za usluge našeg golmana zainteresovani Sevilja i Valensija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading