Maradona veruje u Mesija: Voleo bi finale Argentina - Španija

Autor:

Sport

30.06.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Argentinac Dijego Maradona smatra da je neizvodljivo i nerealno da 'Gaučosi' samostalno vode ekipu, jer je i najiskusnijim igračima potreban neko da ih usmeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Argentina u subotu igra protiv Francuske u osmini finala Mondijala.

Ekipa Horhea Sampaolija u poslednjem kolu je obezbedila mesto u nokaut fazi, a tokom takmičenja po grupama pričalo se o lošem odnosu u ekipi i nepoverenju koje igrači imaju prema selektoru.

- Da li Argentina vodi sama sebe? Mislim da ne, niti mislim da je to moguće. Ako se to desilo, onda ne vidim šta trener radi... Nisu potrebni samo iskusni igrači, neophodan je neko da ih vodi - kazao je Maradona i nastavio:

- Može li ovo još da bude Mesijevo Svetsko prvenstvo? Naravno. Ovo je tek početak. Vreme je za nokaut fazu i niko nema pravo na grešku. Nadam se da će Argentina i Španija igrati finale. Poštujem Francusku, a ni Španija neće imati lak zadatak protiv Rusije. Međutim, sad je vreme da se pokrenu igrači. Svi oni sanjaju da osvoje Svetsko prvenstvo, i sad moraju da se dokažu.

Duel između Argentine i Francuske na programu je u subotu od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading