(VIDEO) Održana komemoracija: Oproštaj od Bunje

Autor:

Sport

30.06.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija povodom smrti Gorana Bunjevčevića održana je u Beogradu , a okupila je veliki broj ljubitelja sporta i sportista.

RepublikaFoto: Republika.rs
Komemoracija povodom smrti Gorana Bunjevčevića

Prvi je stigao Nemanja Matić, kom su se pridružili Mladen Krstajić, Aleksandar Kolarov i Vladimir Stojković. Prisutan je bio i prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza, kao i predsednik Crvene zvezde Setozar Toza Mijailović.

Koliko je bio cenjen i poštovan govori činjenica da su i iz tabora "večitog" rivala došli da se oproste od popularnog Bunje, što je dokaz da koliko god bio važan, fudbal je ipak sporedna stvar, i da na kraju za nama samo ostane osećaj koji smo budili u drugim ljudima, zbog kog i stičemo prijatelje, a Goran ih je imao mnogo.

Govor su držali glumac Ivan Bekjarev, bivši fudbaler, trener Ilija Petković i bivši fudbaler i trenutni selektor Srbije u mlađim kategorijama Perica Ognjenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading