Maradona nudi novčanu nagradu: Nađite onoga koji je rekao da sam umro!

Autor:

Sport

28.06.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Dijego Maradona ponudio je nagradu od oko 10.000 dolara za informacije o autoru audio snimka koji je kružio internetom a u kojem se navodi da je umro nakon što mu je u utorak pozlilo tokom utakmice Argentina - Nigerija na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona na utakmici sa Nigerijom

- Dao sam instrukcije o nagradi od 300.000 pezosa osobi koja bude dala tačne i pouzdane podatke o autoru snimka - rekao je Maradonin advokat Matijas Morla.

Maradoni je pozililo za vreme utakmice u Sankt Peterburgu, a lekarska pomoć mu je ukazana na samom stadionu.

- Lekari su tada preporučili Maradoni (57) da se odmori i da ne gleda drugo poluvreme utakmice. Medjutim to tražiti od Dijega je isto kao da pitate dete da ne voli svoju majku - dodao je Morla.

Na audio snimku koji je kružio na internetu posle tog incidenta, muški glas sa argentinskim akcentom javlja da je Maradona hospitalizovan i da je umro od srčanog udara.

- Maradonine sestre su to čule, a nisu mogle da mene ili Dijega kontaktiraju. Jednoj je čak pozlilo, a tako nešto ne sme da se dogodi - dodao je Morla.

Maradona se juče oglasio u javnosti, rekavši da je dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading