Krstajić: Nemam šta da zamerim igračima

Autor:

Sport

27.06.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić izjavio je da nema šta da zameri igračima posle poraza od Brazila i eliminacije sa SP u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Krstajić je zadovoljan igrom svog tima

Srbija je poražena od Brazila 2:0. Naša selekcija je eliminasana sa Mundijala, pošto je osvojila treće mesto u grupi.

- Imali smo dobre periode igre, čak i na 0:0. Brazil je velika ekipa, igrači su zaslužili poštovanje za Srbiju. U sve tri utakmice smo igrali dobro, u momentima bili i bolji od protivnika, ali to je fudbal. Sasekao nas je poraz od Švajcarske. Da li sam zadovoljan? Uvek može bolje, iako mogu da budem zadovoljan odnosom - rekao je Krstajić za RTS posle utakmice.

On je dodao da je Srbija pružila solidan otpor Brazilu.

- Dobro smo stajali u prvom poluvremenu, osim stiuacije kod gola. To ne sme da nam se događa. Ipak, nije lako preuzimati igrače Brazila - dodao je on.

Krstajić je potom na konferenciji za medije govorio o igri Srbije na Mundijalu.

- Mislim da su igrači dali svoj maksimum, ušli smo na Svetsko prvenstvo da se pokažemo u što boljem svetlu posle osam godina neučestvovanja na velikim takmičenjima i mislim da možemo da budemo zadovoljni odnosom igrača prema dresu reprezentacije - rekao je Krstajić i dodao:

- Sve tri utakmice smo igrali dobro, kvalitetno, u nekim momentima smo bili bolji od protivnika, ali to je fudbal. Ta druga utakmica sa Švajcarskom nas je možda malo sasekla. Teško je vaditi se protiv Brazila, ali pokušali smo sve.

Na pitanje da li je generalno zadovoljan, on je odgovorio da "uvek može bolje".

Govoreći o samoj utakmici, naveo je da je njegova ekipa dobro stajala u prvom poluvremenu, izuzev kod situacije kada je Brazil poveo sa 1:0.

- To su momenti gde individualni kvalitet reprezentacije kao što je Brazil može da iskoristi. Drugo poluvreme smo pokušali malo više da rizikujemo, što isto nije jednostavno. Nismo iskoristili svoje šanse, i usledila je kazna. Čestitam Brazilu, a igračima Srbije na požrvovanoj igri - rekao je Krstajić.

Upitan na konferenciji za novinare da li Brazil može da osvoji Svetsko prvenstvo, Krstajić je naveo da je petostruki šampion sveta svakako jedan od favorita za titulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

28.06.2018 05:52

Nemam ni ja šta da zamerim igračima, ali imam krstajiću na selekciji. ne ide se na mundijal sa debitantima i igračima koji nisu iznelikvalifikacije.