"Enfild" će konačno videti "osmicu"

Autor: Tanjug

Sport

27.06.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Gvineje Nabi Keita stigao je u Liverpul čiji će zvanično postati fudbaler 1. jula.

RepublikaFoto: instagram.com//liverpoolfc

Liverpul je još pre godinu dana završio trasfer veznog igrača iz Lajpciga, vredan 68 miliona evra, ali ga je ostavio na pozajmici u nemačkom klubu.

Keita je potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom i zadužio dres sa brojem osam koji je nosio legendarni kapiten "redsa" Stiven Džerard.

- Kada vidite kako su igrači Liverpula igrali prošle sezone, to mi daje želju da to isto učinim i budem deo tima. Želeo bih da imam još bolju sezonu sa njima. Razgovarao sam i sa trenerom koji me je motivisao da dođem - izjavio je Keita za zvanični sajt Liverpula.

On će se u ponedeljak pojaviti na prozivci u trening kamp Melvud, kada će igrači koji nemaju reprezentativnih dužnosti započeti pripreme za novu sezonu.

Keita je odlučio da pređe u tim sa Enfilda nakon dve sezone provedene u Lajpcigu tokom kojih je zabeležio 71 nastup i 17 golova, a ranije je igrao za Salcburg i francuski Istr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading