Valijente promovisan u Partizanu: TU SAM DA POPRAVIM ATMOSFERU, PARTIZANOVA OBAVEZA JE TITULA!

Autor:

Sport

27.06.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Valijente predstavljen je u Sloveniji kao novi fudbaler Partizana. Štoper iz Španije potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima i nosiće dres a brojem 6.

RepublikaFoto: partizan.rs
Valijente prvi Španac u Partizanu

Na promociji je istakao da je upoznat sa veličinom kluba u koji je došao.

- U Španiji i Evropi Partizan je veliko ime. Svi znamo o derbiju između Partizana i Crvene zvezde, i da je fantastična atmosfera. Znam da je Partizan klub koji uvek mora da osvaja trofeje i da igra dobro u Evropi - rekao je Valijente.

Potom se osvrnuo na svoju karijeru i period proveden u Barseloni. O Treneru Miroslavu Đukiću imao je samo reči hvale.

- Moja generacija je 87. godište. Imao sam sreću da igram sa Mesijem, Fabregasom i Pikeom. Ne postoji trofej koje nismo osvojili i to je predivno sećanje za mene. Za Mesija nismo znali da će biti najbolji igrač na svetu. Bio je samo još jedno dete u La Mesiji. Posle sam prešao u Sevilju, koja je veliki klub, odigrao nekoliko važnih utakmica i potom sam otišao u Valjadolid, gde sam radio sa sadašnjim šefom Miroslav Đukićem. Đukić je došao u teškom trenutku kada smo bili u drugoj ligi i doneo pozitivnu energiju. Igrali smo dobro i izborili promociju.

Iskusni defanzivac veruje da će se brzo prilagoditi stilu igre Partizana.

- Igrao sam u mnogim timovima. Najvažnija je atmosfera u svlačionici. Želim da se pokažem kao čovek koji može da pomogne klubu. Imao sam sreću da prođem La Masiju, ali sam morao da se prilagodim sisetmima igre klubova za koje sam igrao. Tako će biti i u Partizanu.

Valijente je imao prilike da nastupa zajedno sa Vladimirom Stojkovićem u Makabiju iz Haife.

- Sa Stojkovićem sam bio u Haifi i zajedno smo osvojili Kup - dodao je novi štoper Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading