Ovih 11 Brazilaca igraće protiv Srbije!

Autor:

Sport

26.06.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuglednijih sportskih medija u Brazilu "Globoesporte" saopštio je kojih 11 igrača će brazilski selektor Tite izvesti na teren u sredu 27. juna u Moskvi protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brazilci u najjačem sastavu za Srbiju

Na duel 3. kola grupe E protiv "orlova" Tite će šansu dati identičnom timu koji je započeo i meč protiv Kostarike.

To znači da će jedan od najvećih favorita na turniru sutra od 20 časova igrati u sledećoj postavci protiv Orlova: Alison - Fagner, Tijago Silva, Miranda, Marselo - Kazemiro, Paulinjo - Vilijan, Kutinjo, Nejmar - Gabrijel Žezus. U formaciji 4-2-3-1.

"Globo" dodaje da će "karioke" morati da odigraju susret protiv Srbije u najjačem sastavu kako bi obezbedili tri boda i prvo mesto u grupi, jer oni moraju da ostanu neporaženi ukoliko žele u narednu rundu takmičenja.

Brazilci su nakon Kostarike imali samo lakše treninge kako bi zadržali snagu za Srbiju, uglavnom su igrali mečeve na pola terena u tri tima sa po šest igrača, kako bi se eventualno uvežbale još neke nove kombinacije i promene sistema.

Meč između Srbije i Brazila igra se u sredu od 20 časova u Moskvi na Atkritije Areni. Glavni sudija biće Alireza Fagani iz Irana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading