Ibra se hrani "hejterima"

Autor:

Sport

25.06.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović, jedna od najvećih fudbalskih zvezda koju nećemo gledati na Mundijalu u Rusiji, rekao je za ESPN da ga negativne stvari najviše pokreću u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ibra nakon bogate evropske karijere i igranja za najveće klubove (Ajaks, Juventus, Inter, Milan, Barselona, PSŽ, Mančester Junajted), trenutno nastupa za Los Anđeles FC u MLS.

- Moram da budem besan. Moram da budem veoma besan. Onda izvodim poteze koje niko ne može da predvidi. Mogu da vidim stvari koje je teško opisati. Mogu da vidim rupe u igri, koje kasnije iskoristim. Onda imam vizije, i mogu sve da predvidim - drugi korak, treći korak...

Pronalazim "hejtere" kako bih ostao motivisan, koristim to kao svoju energiju. Sa tim sam se susretao tokom cele karijere - ljudima koji ne veruju u mene.

Bilo je ljudi koji su govorili da neću uspeti. Sudili su o meni i pre nego što sam dobio priliku. Ali sve sam to preokrenuo i pretvorio to u svoju pokretačku snagu. Ambicija mi je da budem uvek bolji, da nikad ne budem zadovoljan. 

Ali problem je što moji hejteri  postanu moji fanovi, tako da mi trebaju novi hejteri - poručio je Zlatan u svom stilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading