Stojković: Osećamo podršku čitave Srbije!

Autor:

Sport

25.06.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković je izjavio da se oseća podrška čitave države pred meč 3. kola Mundijala protiv Brazila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Stojković deli optimizam svih fudbalera

Stojković je rekao da zbog toga svi osećaju dodatan motiv i obavezu da idu na pobedu protiv najbolje selekcije u istoriji svetskih šampionata.

- Prvi put od kada sam u reprezentaciji sam osetio, da ne samo vi novinari, nego da je cela Srbija uz nas. Veoma mi je drago zbog toga, to nam je još jedan vetar u leđa. Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo - rekao je dugogodišnji golman našeg tima. 

Meč u sredu od 20 časova je igra na sve ili ništa za "orlove".

- Sigurno da je istorijski najteži jer nosi to što nosi. Presrećan sam što imamo imamo mogućnost da izbacimo Brazil, a kao što je rekao Mitar 'ko ne veruje neka se spakuje i ide kući' - istakao je Stojković. 

Upravo je Aleksandra Mitrović naš golman naveo kao primer kako bi svi igrači morali da se bore.

- Sigurno da Mitar daje veliki doprinos. Dobija po 300 udaraca po utakmici, bori se i primer je kako treba igrati. Mislim da ostatak ekipa isto nije zaostajao. Mislim da protiv Brazila moramo da budemo 400 odsto spremni i borbeni, a siguran sam da hoćemo jer kada, ako ne sada - dodao je za kraj Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading