Kantona opet kritikovao Nejmara: Dosta je bilo suza, pretvaranja i narcizma!

Autor:

Sport

25.06.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja francuska fudbalska legenda Erik Kantona ne štedi brazilskog fudbalera Nejmara u poslednjih nekoliko nedelja, a sada je stigla nova prozivka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar u nemilost Erika Kantone

Kantona je na svom Instagram profilu okačio fotografiju Sokratesa, legendarnog Brazilca koji je nosio broj 10 kao i  Nejmar, a uz nju je napisao:

“Dosta više varanja (simuliranja). Dosta krokodilskih suza. Dosta narcisizma. Pusti nas da volimo Brazil koji smo nekada voleli“.

Brazilski mediji su odmah napisali da je Kantona jasno aludirao na ponašanje Nejmara tokom susreta protiv Kostarike kada je iscenirao prekrašaj u kaznenom prostoru, a ovo nije bilo teško zaključiti pošto je Francuz već nekoliko puta prozivao brazilskog fudbalera i poslednjih nekoliko nedelja.

Brazil je prvi na tabeli svoje grupe sa 4 boda, koliko ima i Švajcarska, a jednim više od Srbije sa kojom se sastaje u  sredu od 20 časova.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading