Krstajić: Rizik nam se nije isplatio

Autor: RTS

Sport

22.06.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Mladen Krstajić je u izjavi za RTS posle utakmice protiv Švajcarske izjavio da nam se nije isplatio rizik na kraju, ali da nema predaje protiv Brazilaca.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajiću teško pao poraz od Švajcarske

Selektor je rekao da nas je "isekao" isuviše naivno primljen pogodak početkom prvog poluvremena.

- Prvo poluvreme smo dobro počeli, sve je bilo kako treba, ali smo primili suviše naivan gol na startu drugog poluvremena. Pokušali smo da rizikujemo na kraju sa izmenama i dobijemo meč, pošto smo znali da poslednju utakmicu igramo sa Brazilcima.

- Očekivali smo i danas da će Brazilci odigrati nerešeno sa Kostarikom. To se nije desilo, mi smo probali da postignemo pobedonosni gol i odmah obezbedimo prolaz protiv Švacarske, ali smo na kraju pogrešili i taj gol iz kontre je presudio.

Selektor nije hteo da priča o suđenju.

- Na vama je da procenite, to nije moj deo posla - rekao je Krstajić. 

On kaže i da se uzda u to da se i do sada na šampionatu videlo da favoriti ne pobeđuju uvek i da veruje u dobar rezultat i pored svega.

- Imaju mane i Brazilci iako su veliki favoriti, ne samo protiv nas, nego i da osvoje Mundijal. Međutim, videli smo na prvenstvu da favoriti ne ostvaruju lako pobede. Mi moramo što pre da se vratimo u naš ritam i da napravimo dobar rezultat. Zahvalio bih se i navijačima koji su nas bodrili protiv Švajcarske, žao mi je što je rezultat bio ovakav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading