Ovaj Švajcarac tvrdi da se lepo slaže sa Srbima

Autor:

Sport

21.06.2018

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica na Svetskom prvenstvu između Srbije i Švajcarske biće sve samo ne običan meč. Kako veliki broj Albanaca igra za ovu selekciju, atmosfera će biti više nego vruća. Za to su krivi i Šaćiri i Džaka, a konačno je jedan prvotimac "sajdžija" rešio da "spusti loptu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Napadač Haris Seferović dao je više nego korektnu izjavu pred ovaj meč. 

- Nisam rođen u Bosni i nikada tamo nisam živeo. Šta je bilo, bilo je. Ne postoji nikakav animozitet. U Benfiki imam nekoliko saigrača iz Srbije i dobro se slažem sa njima. Družimo se, zajedno jedemo, pričamo... Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi žele bodove, a mi želimo da imamo više od drugih.  Srbija - Švajcarska je sasvim normalna utakmica - rekao je Seferović.

On je dodao da ga politika na zanima.

- Što se mene tiče protivnik može da mi bude i Crna Gora ili Kosovo. Ja igram fudbal i želim da postignem gol i pobedim. Politički aspekti i priče koje dolaze sa strane me ne zanimaju - zaključio je Seferović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading