Stojković pred Švajcarce: PATRIOTSKI NABOJ ĆE PROĆI ZA 15 MINUTA!

Autor:

Sport

20.06.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi golman naše reprezentacije Vladimir Stojković izjavio je za RTS da će meč protiv Švajcarske u drugom kolu grupe E biti kao i svaki drugi meč za bodove.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković spušta loptu na zemlju

Na pitanje da li duel sa Švajcarskom može da uporedi sa onim protiv Australije na Mundijalu 2010. godine, Stojković je rekao da je svaki meč poseban na svoj način.

- Australiju smo odavno zaboravili, okrećemo se pozitivnim mislima, u nadi da ćemo sve dileme oko plasmana u dalji tok takmičenja rešiti već sad - rekao je Stojković za "RTS". 

Naš golman je izjavio da je svestan pojedinačnog kvaliteta švajcarskih igrača, ali da se Srbije nikoga ne pribojava i da će sigurno ići na tri boda u ovom susuretu.

- Sigurno je da će biti teško zbog tog patriotskog naboja, ali se posle prvih 15 minuta sve zaboravlja i to postaje normalna utakmica za bodove, kao ona protiv Kostarike. Najvažnija je psihološka priprema, verovatno će biti svakakvih dešavanja na terenu i pre i posle utakmice, ali smo mi spremni za to - naveo je Stojković.

Susret je na programu u petak od 20 časova, Srbija ima tri, a Švajcarska jedan bod nakon prvog kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading