FUDBALERI PARTIZANA: "Dupla kruna" je glavni cilj!

Autor: Tanjug

Sport

20.06.2018

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana Saša Zdjelar, Marko Janković i Nemanja Nikolić poručili su da je glavni cilj u novoj sezoni osvajanje "duple krune".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana na treningu

- Kreće nova sezona, prošla je bila odlična i sve manje od toga biće neuspeh. Ipak, sada idemo što bolje da se spremimo, "dupla kruna" je cilj, ali je i Evropa bitna - rekao je Janković novinarima u SC Teleoptik.

Crnogorski reprezentativac priznao je da nema previše informacija o prvom protivniku Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, iako je Rudar iz njegove domovine.

- Ne znam puno o Rudaru iz Pljevalja, znam neke igrače površno. Ima vremena da ih izanaliziramo. Favoriti smo, ali su to najteži mečevi i treba da se spremimo.

Vezista Saša Zdjelar veruje u uspešnu sezonu i povratak titule u Humsku.

- Ciljevi su uvek isti, "dupla kruna", dok je Liga Evrope postala obavezna. Sada je lakse, duže smo na okupu i znamo zahteve trenera Đukića - rekao je Zdjelar, koji je rekao da ne prati Crvenu zvezdu.

Pojačanje iz subotičkog Spartaka Nemanja Nikolić optimista je pred duel sa Rudarom.

- Rudar znam, igrao sam u Grblju i upoznat sam sa ekipama iz Crne Gore. Zaslužuju respekt, ali mi smo Partizan i optimista sam - poručio je on.

Nikolić je uveren da će moći da se izbori sa pritiskom igranja u Partizanu i da mu u prilagođavanju puno pomaže Đorđe Ivanović, koji je zimus isto prešao iz Spartaka.

- Postoji razlika između Spartaka i Partizana u radu. Partizan je evropski klub, traže se visoki zahtevi... Nadam se da ću opravdati očekivanja, verujem u "duplu krunu" i grupnu fazu Lige Evrope - navodi Nikolić, uz reči da je Rikardo Gomeš odličan igrač i da dobro sarađuju.

Prvi meč između Rudara i Partizana igra se u Pljevljima 12. jula, dok je revanš sedam dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading