Oglasio se potencijalni Partizanov novajlija: JEDVA ČEKAM DA DOĐEM, IMAM I DOBROG DRUGA U CRNO-BELOM!

Autor:

Sport

19.06.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer najboljeg igrača protekle sezone u Premijer ligi BiH Gorana Zakarića u Partizan deluje gotovo izvesno, a sam igrač sarajevskog Željezničara se oglasio povodom priča o ovom transferu.

RepublikaFoto: twitter.com/NFS BIH
Zakarić ne želi da još dugo čeka sa dolaskom u Partizan

On je u razgovoru za "Mondo" izjavio da u sadašnjem sastavu crno-belih ima jednog dobrog prijatelja, a u pitanju je Ognjen Ožegović.

- Iz istog smo mesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć - izjavio je Zakarić.

Iako je do potpisa trebalo da dođe još pre nekoliko dana, priča se neočekivano otegla, a sam igrač Želje kaže da on lično jedva čeka da obuče crno-beli dres.

- Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenja. Nadam se da će se klubovi što pre dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Rešio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem - istakao je Zakarić i dodao da mu je trener Željezničara Slobodan Krčmaervić rekao mnogo toga lepog o klubu iz Humske, s obzirom da je svojevremeno i sam nosio crno-beli dres.

- Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu - naglasio je Zakarić.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading