POČELO JE: Ronaldo je bacio rukavicu u lice Mesiju

Autor:

Sport

16.06.2018

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronaldo je zablistao odmah na startu! O njegovom het-triku priča ceo svet, a rivalstvo sa Lionelom Mesijem dobilo je novu dimenziju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

- Ova utakmica je plod višegodišnjeg rada. Ljudi su uvek verovali u mene i moj rad za moju zemlju. Vodili smo u dva navrata, pokušali smo da pobedimo. Remi je najpravedniji rezultat prema šansama, ali Španija je kontrolisala loptu - rekao je Ronaldo, preneo je španski AS.

Ronaldo je postigao 51. het-trik u karijeri, a najstariji je igrač koji je postigao tri gola u jednoj utakmici na Svetskim prvenstvima.

- Srećan sam, to je još jedan het-trik u karijeri, ali najvažnije je istaći učinak ekipe. Sada moramo da razmišljamo o narednoj utakmici, biće teško, ali naš cilj je pobeda i da prođemo grupnu fazu. Nismo favoriti na turniru, ali daćemo sve od sebe. Ekipi ide veoma dobro i ostvarićemo dobar rezultat - naveo je fudbaler Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldo je na ovaj način izazvao Lionela Mesija! Argentinac je do sada dva puta posle Kristijanovog het-trika, dan kasnije, ponavljao isti učinak.  "Gaučosi" igraju protiv Islanda (15.00), a na Mesiju je da pokuša da stigne svog velikog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading