Mađari ga cene: NIKOLIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA VIDEOTONOM!

Autor:

Sport

15.06.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Marko Nikolić ostaće još godinu dana u Mađarskoj, pošto je prihvatio da produži ugovor sa Videotonom sa kojim je osvojio naslov prvaka ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikolić prihvatio produžetak ugovora sa Videotonom

- Nije nikada postojao ni minut sumnje da neću ostati ovde i nstaviti sa svojim radom. Sećeam se kada sam pre godinu dana razgovarao sa Zoltanom Kovačem i Ištvanom Garanšijem. Pričali smo o ciljevima koji nisu bii ništa drugo osim osvajanja titule, što smo usšeli da uradimo. Sada možemo da napravimo sledeći korak i da razmišljamo o trogodišnjem projektu - naveo je srpski fudbalski stručnjak.

Nikolić je izjavio po potpisivanju ugovora da je primarni cilj odbrana titule šampiona u Mađarskoj.

- Takođe imamo ambicije u Evropi gde bismo hteli da napravimo iznenađenje. U klubu smo uvereni da ćemo sledećeg leta biti spremni da se pomerimo na najviši nivo. Zbog ovih ciljeva sam produžio ugovor sa klubom. Želeo bih da se zahvalim svima koji su doprineli da se ovo produženje saradnje dogodi - istakao je Nikolić.

Sportski direktor kluba Zoltan Kovač nije krio zadovoljstvo zbog produžetka ugovora sa našim trenerom.

- Ugovor sa Markom Nikolićem je bio potpisan na dve godine tako da mi nikada nisu bile jasne glasine na kraju prošle sezone u vezi sa njegovim odlaskom iz kluba. Stručni štab se nije obazirao na ove špekulacije već im je jedini cilj bio osvajanje prvenstva Mađarske. Nikada nije bilo sumnje u vezi sa ostankom Marka Nikolića na klupi Videotona. Oko novog ugovora smo se dogovorili nakon odlučujućeg meča protiv ekipe Ferencvaroša, nakon čega je ostalo još da se složimo oko sitnih detalja - istakao je Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading