Milijašu se ne ide u penziju: BRZO SMO SE DOGOVORILI, SAD NAPAD NA LŠ!

Autor:

Sport

14.06.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Zlatibor gde ih očekuje prvi deo priprema za novu sezonu, a vest dana glasi da je kapiten Nenad Milijaš produžio saradnju sa crveno-belima na još godinu dana.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milijaš želi da igra još jednu sezonu

- Imao sam dan, dva više odmora, nakon toga sam seo sa šefom Milojevićem i upravom kluba i brzo smo se sve dogovorili za ovu sezonu. Priključio sam se treninzima i to je to, spremamo se za ono što nas čeka - kazao je Milijaš za klupski sajt.

Milijaš je ozbiljno razmišljao da završi karijeru na kraju sezone, ali ga je zov kvalifikacija za Ligu šampiona sa Zvezdom odvratio od takvih razmišljanja.

 

Odrađen je prvi trening na Zlatiboru #fkcz #czv #crvenazvezdafk #pripreme

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jun 14, 2018 at 10:14am PDT

- Posle dužeg vremena imamo šansu da se plasiramo u Ligu šampiona, što će biti jako teško i ništa ne obećavamo. Za tako nešto je potrebno i dosta sreće ali i dosta rada. Počeli smo da se spremamo na vreme za sve što nas čeka, pogotovo i u prvenstvu i Kupu, što je uvek naš cilj - poručuje Milijaš.

Crveno-beli treniraće na Zlatiboru do 21. juna. Potom ih čeka povratak u Beograd, a već 23. juna odlaze za Austriju na centralni deo priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading