Selektor Rusije: Zaista želimo da pobedom otvorimo Mundijal

Autor:

Sport

13.06.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov rekao je da nema problem sa kritikama, a da će se truditi da pobedom na početku Svetskog prvenstva učine da one budu pozitivne.

RepublikaFoto: instagram.com/teamrussia
Fudbaleri Rusije

- Svi bi trebalo da slušaju kritičare, to je prirodno. Pod kontrolom smo i trebalo bi da budemo prirodni. Lepo se osećam. Želimo javno mišljenje, a na nama je da budemo dobri, posebno na otvaranju - rekao je Čerčesov na konferenciji za novinare pred prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

Rusija i Saudijska Arabija će u četvrtak u 17.00 na stadionu  "Lužnjiki" u Moskvi otvoriti šampionat sveta.

Upitan zašto će Rusija pobediti na početku šampionata, Čerčesov je odgovorio:

- Zato što to zaista želimo.


Čerčesov će imati sve igrače na raspolaganju, a naveo je da je ekipa svežija nego što je to bilo ranije. Jedino je upitan nastup Dalera Kuzjaeva.

Posebno je pohvalio organizaciju takmičenja u svojoj zemlji.

- Srećni smo, sve je spremno. Lično sam posetio skoro sve stadione i zaista su veličanstveni. Priprema je bila sjajna, a organizatori su već pobedili - rekao je selektor ruskih fudbalera.

Čerčesov je bio posebno dobro raspoložen na prvoj zvaničnoj konferenciji za novinare pred utakmicu, a jednog britanskog reportera uporedio je sa Džejmsom Bondom.

Novinar iz Poljske preneo mu je podršku navijača iz te zemlje, posebno Legije čiji je bio trener, uz reči da ga "ljudi iz drugih zemalja podržavaju iako i njihov tim učestvuje u Rusiji".


Ruski reprezentativac Aleksandar Samedov rekao je da je u njegovom timu sve uobičajeno.

- Zajedno smo tu, igramo bilijar, video igre, sve je uobičajeno i ništa drugačije nego inače. Tako će biti i veče pred utakmicu-  rekao je Samedov.

Samedov je rekao da se veoma dobro seća svog prvog šampionata sveta i koliko je bio nervozan, ali da se sada mnogo bolje oseća, da je smiren i stabilan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading