Jugović o šansama "orlova" u Rusiji: MITAR I SERGEJ KLJUČ ZA OSMINU FINALA!

Autor:

Sport

13.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje sutra, a legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala Vladimir Jugović u razgovoru za "Srpski telegraf" poručuje da se nada da će Srbija stići do drugog kruga na krilima raspucanog Aleksandra Mitrovića i potencijalno najskupljeg fudbalera u istoriji naše zemlje Sergeja Milinković-Savića!

RepublikaFoto: Starsport
Jugović polaže velike nade u Mitra

Mitrović je het-trikom protiv Bolivije (5:1) potvrdio fenomenalnu formu iz Fulama, sa kojim je ušao u Premijer ligu, a njegov pristup igri za nacionalni tim oduševio je bivšeg asa Zvezde, Juventusa i Intera.

NEMA ODMORA

- Dopada mi se što Mitrović daje dosta golova. Posle sjajne sezone sa Fulamom nije tražio odmor već je odigrao obe prijateljske utakmice. Neverovatna je njegova energija, tačno se vidi da je prenosi na čitavu ekipu. Njegov pristup igri i obavezama je fenomenalan i svi golovi koje je dao su lepi. Svi želimo najbolje, da nastavi tako i na Mundijalu i da pobedimo sve tri utakmice. Videćemo kako će to da izgleda u važnim utakmicama, to je ono što nas sve zanima - rekao je Jugović.

Važnu ulogu u Krstajićevom sistemu imaće Sergej Milinković-Savić, za kog se otimaju evropski velikani.

- Kao i u svakom prelaznom roku, priča se. Ja mogu samo da kažem da se nadam da će Sergej opravdati očekivanja. Ovo mu je prilika da pokaže kakav je igrač i ja mu želim da ponovi igre iz Lacija.

RepublikaFoto: Starsport

Jugović: Svaka čast Krstajiću što je dao šansu Milenkoviću, to je hrabar potez

VERA DO KRAJA

Jugovića je obradovala činjenica da je Krstajić u vatru ubacio tinejdžera Nikolu Milenkovića (20).

- To je hrabar potez selektora, svaka čast, stvarno. Treba svi da verujemo u tog momka, čak i ako bude pravio greške, da ga podržimo i na narednim utakmicama. Isto tako i selektor da do kraja veruje u njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading