(FOTO) Švajcarci podlegli pritiscima Šiptara: ZBOG KiM POVUČENE MAJICE SA MAPOM SRBIJE IZ PRODAJE

Autor:

Sport

10.06.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan sportski butik iz Ženeve povukao je iz ponude navijačke majice sa mapom Srbije, zato što se na njima nalazi, naravno, i Kosovo i Metohija! Sve ovo dogodilo se zbog pritužbi kosovskih Albanaca koji žive u ovom frankofonom švajcarskom gradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarska dolazi na megdan Srbiji 22. juna

- Nikad ovo nisam očekivao od Dozenbaha. Mnogo ljudi sa Kosova kupuje ovde, a sad ovo. Ovo je provokacija, Kosovo je država. Želimo da povuku majice - žalio se jedan kupac verovatno rodom iz Albanije ili sa Kosova, prenosi portal "20minuten", kome smeta što je mapa Srbije predstavljena zajedno sa KiM, što i jesu naše zakonske granice.

Albanci su se žalili i kukali kod prodavaca sve dok ovi artikli i nisu povučeni iz slobodne prodaje.

- Razumemo nezadovoljstvo naših mušterija sa Kosova. Povukli smo čitavu količinu majica iz asortimana. Kupci koji su već uzeli majicu mogu da vrate, dobiju pare ili zamene za neki drugi artikal - navodi se iz te kompanije koja je popustila pod pritiskom .

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading