Tavamba pakuje kofere: KAMERUNAC U SERIJI A ZA DVA MILIONA!

Autor: Telegraf

Sport

10.06.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Telegraf" preneo je informaciju da će napadač Partizana Leandre Tavamba ubrzo napustiti Humsku i preseliti se u Italiju! Navodno će crno-beli uspeti da izvuku oko dva miliona evra za korpulentnog napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Tavamba će ovog leta promeniti sredinu

Prodaja će ići nešto sporijim tempom zbog skorog početka Svetskog prvenstva, a pominje se da su dva kluba iz Italije ozbiljno zainteresovana za Tavambine usluge.

Tavamba je u ovom trenutku između Kjeva Verone i ekipe SPAL, čije boje od zimskog prealznog roka brani još jedan bivši “partizanovac” - Everton Luiz.

Ipak, da bi do pregovora došlo, potrebno je da ova dva kluba raščiste kadar, odnosno smanje broj stranaca u svojim redovima, kako bi napravili prostora za dolazak Tavambe, javlja "Telegraf".

Kjevo se, pored Đenove, pominjao i zimus kao naredna Tavambina destinacija, ali klub iz Verone tada nije uspeo da se dogovori na vreme sa Partizanom, pa je prelazni rok istekao, a Kamerunac ostao u crno-belom još pola godine.

SPAL se takođe interesuje za novu saradnju sa Partizanom, pogotovo nakon dolaska Evertona u klub iz Ferare prošle zime. Brazilac se pokazao kao vrlo koristan i odigrao je svoju ulogu u obezbeđivanju opstanka ovog kluba u premijernoj sezoni u Seriji A, pa SPAL ne bi imao ništa protiv da dovede još jednog igrača iz crno-belog tabora.

Ne treba nikako zaboraviti ni činjenicu da skora o karijeri Leandrea Tavambe brine Ivica Pavlović, koji u poslednjih nekoliko godina odlično posluje sa italijanskim klubovima odvodeći srpske igrače (Saša Lukić, Nikola Ninković, Marko Stojanović, Nikola Dukić, Luka Marković...) i trenutno je verovatno naš najuticajniji menadžer na tom tržištu, prenosi "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading