CRNO-BELI ZOVU KRKIĆA ZA LŠ

Autor:

Sport

10.06.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler srpskih korena Bojan Krkić mogao bi da ovog leta napusti Stouk, nakon ispadanja sa klubom iz istoimenog grada u drugu englesku ligu Čempionšip.

RepublikaFoto: instagram.com/bokrkic
Krkić se nije naigrao ove sezone u Stouku

Ovo će pokušati da iskoristi PAOK, koji je završio sezonu na drugom mestu grčkog prvenstva, a mamac za Krkića moglo bi da bude igranje u Ligi šampiona, pošto će PAOK i AEK da se od leta takmiče u kvalifikacijama, ali će imati realne šanse da se domognu grupne faze.

Krkić je u Stouku plaćen 3.000.000 evra godišnje, što je za PAOK ogromna suma novca i ukoliko bi do saradnje došlo Španac bi morao drastično da umanji svoja potraživanja. Krkić se, inače, pojavio kao alternativno rešenje za Tema Pukija, ali Franka Soldana koji su se poslednjih dana najviše dovodili u vezu s grčkim vicešampionom. 

Pukiju je ponuđena plata od 800.000 evra po godini, njemu je istekao ugovor sa danskim Brondbijem, ali se još premišlja. Druga meta bio je Franko Soldano iz Santa Fea, ali je on vrlo daleko od Grčke, pošto je cena njegovog obeštećenja čak 5 miliona dolara. Obojica su bili i želje Crvene zvezde u bližoj prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading