Sergej: Pritisak izvlači najbolje iz mene, PRIJAJU POREĐENJA SA ZIDANOM!

Autor:

Sport

09.06.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog novog dana pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu FIFA objavi po neki intervju sa igračima selekcija koje su se plasirale u Rusiji. Sada je red došao na Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Starsport
SMS: Voleo bih da više igram kao plejmejker

Pored Nemanje Matića, Sergej je trenutno najveća zvezda srpske reprezentacije i najcenjeniji naš igrač na inostranom tržištu. On kaže da mu nije teško da se nosi sa tim.

- Pritisak? Volim pritisak. Izvlači najbolje iz mene. Tada se osećam najbolje i dajem maksimum na teren. Oni koji me znaju mogu to da potvrde - rekao je Sergej za sajt FIFA.

Kaže da je maksimalno spreman za SP i pored naporne sezone u rimskom Laciju.

- Apsolutno sam spreman za Rusiju. Ako treba da zaradim poverenje trenera Mladena Krstajića, uradiću sve da to opravdam.

Pre nekoliko dana britanski magazin "FourFourTwo" ga je izdvojio kao igrača koji može da zablista na ovom Mundijalu uz veliki kompliment da je on srpski Zidan.

- Ta poređenja mogu samo da mi prijaju. Ali, vidim sebe više kao Jaju Turea. Kao idola, mogu da kažem da sam uvek gledao i ugledao se na Nemanju Matića. Vidim sebe u budućnosti kao plejmejkera. Tako najviše volim da igram i to sam u poslednjoj sezoni u Laciju i dokazao - rekao je Sergej.

On je rekao da nikada nije ni razmatrao igranje za špansku selekciju, pošto je rođen na tlu ove države.

- Veoma dobro znam odakle sam i gde pripadam. Moja zemlja je Srbija i uvek sam ponosan to da kažem. Bio sam najsrećniji čovek na svetu kada su me pozvali u A reprezentaciju - jasan je bio SMS.

Nakon osvajanja svetskog naslova sa omladinskom selekcijom Srbije, kaže da mašta i o istom poduhvatu u seniorskoj konkurenciji.

- Svi moji dečački snovi bi postali stvarnost - odgovorio je Sergej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading