Srbija u drugom krugu? Moguće je...

Autor:

Sport

09.06.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala odbrojavaju poslednje dane do početka Svetskog fudbalskog prvenstva, a Srbija će nakon osam godina gledati svoju selekciju na najvećoj smotri fudbala. Kladionice su već uveliko sastavile kvote za sve utakmice predstojećeg šampionata...

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović je favorit za prvog strelca ekipe

Prema procenama bukmejkera Srbija ima realne šanse da se domogne druge faze iz konkurencije sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Prvi meč protiv Kostarikanaca će prema ocenama svih biti ključan za snove o drugom krugu. I pored toga kladionice šansu daju našem nacionalnom timu. Kvota na Srbiju je 2, dok je opcija da Kostarika pobedi 4.20. Nerešen rezultat 3.20.

Švajcarski nacionalni tim je, po imenima i kvalitetu, najravnopravniji Srbiji. Kladioničarske liste su ispisane sličnim stavom po pitanju ove utakmice. U njima je za nijansu veća šansa data Švajcarskoj 2.70, dok su izabranici Mladena Krstajića uvaženi sa 2.90. Najmanje se veruje u podelu bodova 2.95.

Duel protiv Brazilaca neće baš biti za vađenje, a to vrlo dobro znaju i sve kladionice. Kvota na senzacionalnu pobedu Srbije se ceni na 7.75, nerešen rezultat se takođe plaća sa velikih 4.30, a pobeda Brazilaca tek 1,45.

RepublikaFoto: Starsport

Vera da prolazimo grupnu fazu takmičenja doneće vam malo više od duplo uloženog zbog kvote 2.15. Ukoliko verujete da osvajamo prvu poziciju u grupi E ispred "karioka" vaš dobitak bi se množio sa 7.5, a plasman "orlova" u četvrtfinale je tačno 8. Onda dolazimo i do onih stvari koje se motaju po glavi samo retkim i neskromnim optimistima. Polufinale je procenjeno kvotom 17, ulazak Srbije u finale sa 55, dok bi vam se uložen novac da osvajamo svetski šampionat vratio puta 200!

Što se strelaca unutar reprezentacije tiče, najveće šanse su date Aleksandru Mitroviću 2.80, potom Dušanu Tadiću 5.50, dok je primera radi Prijović dobio čak 20.Što se najboljeg strelca u Rusiji tiče, iz naše reprezentacije "adut" je Mitrović 150, a zatim Tadić i Ljajić 200. Poređenja radi, veće su šanse da najbolji strelac Mundijala bude iz redova hrvatskih reprezentativaca - Mandžukić 65, Kalinić 80 i Perišić 100.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading