Fener veruje u Srbina: TURSKI VELIKAN PONUDIO UGOVOR BUVAČU!

Autor:

Sport

07.06.2018

17:05 >> 16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji pomoćnik nemačkog trenera Jirgena Klopa, naš čovek Željko Buvač, ima na stolu ponudu turskog velikana Fenerbahčea!

RepublikaFoto: twitter.com/Sport Witness
Buvač započinje samostalnu karijeru

Buvač se razišao sa Klopom krajem aprila, navodno iz privatnih razloga, a Klop je nakon toga govorio kako mu Buvač neće preterano nedostajati.

Srpski stručnjak ima želju da započne samostalnu trenersku karijeru, veoma je cenjen u inostranstvu, a to dokazuje i ponuda Fenerbahčea, koji ga želi kao glavnog trenera ekipe. Čitava stvar dobija na težini kada se zna da će "žuto-crni" u narednoj sezoni igrati Ligu šampiona.

Željko Buvač, koji je i selektor selekcije Republike Srpske, postao je Klopova “desna ruka” još 2001. u Majncu, gde su obojica svojevremeno igrala.

Nemački stručnjak je 2008. preuzeo Borusiju Dortmund, u koju je doveo i srpskog trenera, sa kojim je osvojio titule 2011. i 2012. godine, a onda je taj tandem stigao i na "Enfild" u oktobru 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading