Atletiko rešio da pretekne Barsu: GRIZMANU NA STOLU REKORDNA PLATA!

Autor:

Sport

06.06.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid ne odustaje od ideje da na duži rok veže napadača Antoana Grizmana u svojim redovima. "Jorgandžije" su spremne da ga načine najplaćenijim igračem u istoriji kluba i tako odbiju sve napade Barse, Junajteda i ostalih zainteresovanih klubova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizmanov status i dalje je na čekanju

Grizman (24) je u protekloj sezoni postigao 29 golova, ali je asistirao saigračima čak 15 puta, što je segment koji ga odvaja od ostalih špiceva sličnog profila.

U isto vreme katalonski "Sport.es" piše da Barselona razmatra alternativno rešenje ukoliko se ne dogovori sa Grizmanom. Na meti prvaka Španije je Tomas Lemar iz Monaka, a visina transfera procenjuje se na 90 miliona evra. On je ove sezone postigao svega tri pogotka uz 10 asistencija za "kneževe".

Francuski napadač je u nedavnoj izjavi medijima otkrio da po završetku Mundijala u Rusiji donese konačnu odluku o nastavku karijere. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading