Mesi dobijao pretnje smrću od Palestinaca!

Autor:

Sport

06.06.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna zvezda argentinske fudbalske selekcije Lionel Mesi dobijao je pretnje smrću od Palestinaca pred prijateljski susret "gaučosa" sa Izraelom. Zbog bezbednosnih razloga ovaj susret je naknadno otkazan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesiju ugrožena bezbednost u Izraelu

Mediji su danima unazad izveštavali o pretnjama koje Palestinci upućuju Mesiju pred meč koji je trebalo da bude odigran u Jerusalimu. Oni sa zahtevali da se meč ne igra na ovoj lokaciji, a usled konstatntnih pretnji susret je na kraju i otkazan.

– Pošto je dobio pretnje smrću drugi igrači su se solidarisali sa njim i tražili su da se otkaže meč. Takve pretnje nisu ništa novo među sportistima u Izraelu, a mi ćemo i dalje čekati da ugostimo jednu od najvećih fudbalskih zvezda, stoji u saopštenju ambasade Izraela u Buenos Ajresu.

Konflikt muslimanske i jevrejske strane je naročito intenziviran u poslednjim sedmicama oko Jerusalima, pogotovo nakon premeštanja diplomatskog predstavništva SAD u ovaj grad iz Tel Aviva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading