Trampa teškaša: JUVE TRAŽI ČELSIJU MORATU, A NUDI IGUAINA

Autor:

Sport

03.06.2018

21:45 >> 18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsiju je ponuđeno da dovede Gonzala Iguaina kao deo razmjene s Juventusom, u kojoj bi Alvaro Morata krenuo put Torina, pišu engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morata se nije najbolje snašao u Čelsiju

"Stara dama" je navodno zainteresovana za Moratu i pokušavaju da uvere Čelsi da dovedu Argentinca, kako bi se njima otvorio put za transfer Španca.

Morata je došao u Čelsi prošlog leta i borio se da ostavi trag u Premijer ligi, ali je pružao loše partije najviše zbog povreda koje su ga konstantno ograničavale.

Njegovi nastupi za "plavce" nesumnjivo su uticali na izbacivanje iz reprezentacije Španije za Svetsko prvenstvo, a Juventus je spreman da mu ponudi novi početak.

Juventus ima interes za Moratu, ali prvo se mora rešiti 30-godišnjeg Iguaina. Argentinac, koji je postigao 55 golova otkako je stigao 2016. godine iz Napolija za 78 miliona funti, zarađuje 125.000 funti sedmično.

U međuvremenu, Čelsi će tražiti zamenu za Moratu ukoliko napusti klub, a kao rešenje se spominje i BaJernov napadač Robert Levandovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading