Vojvodina zove bivšeg reprezentativca!

Autor: Sportski žurnal

Sport

03.06.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina rešila je da nakon katastrofalne sezone u Superligi pojača ekipe kako bi dogodine bili konkurentniji u trci za vrh. Prva želja uprave Novosađana je prilično ambiciozna i pomalo nerealna, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kačar u duelu sa Levandovskim

Reč je o bivšem reprezentativcu naše zemlje i fudbaleru Vojvodine Gojku Kačaru, kojem je istekao ugovor sa bundesligašem Augzburgom.

Ipak, direktor crveno-blih iz Novog Sada Saša Drakluić je u izjavi za Sportski žurnal istakao da je uprava razgovarala sa bivšim igračem Vojvodine, ali da on trenutno zainteresovan za nastavak karijere u inostranstvu. Dobra stvar za "lale" u celoj priči je ta što je Kačar ranije izjavio da je jedini klub u Srbiji gde bi mogao da igra upravo Vojvodina.

– Razgovarao sam sa Kačarom i upoznao ga da su mu vrata Vojvodine, kluba u kojem je ponikao i afirmisao se, uvek otvorena. Iako mu imponuje što je tako, male su šanse da se njegov povratak ostvari ovog leta jer želi da produži inostranu karijeru. Inače, bio je izričit da u slučaju povratka u srpski fudbal u obzir dolazi samo Vojvodina - rekao je Drakulić za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading